Veneen talvisäilytys ja kuljetuspalvelut Mikkelissä

Yhteystiedot

Venesäilytys Keijo Liukkonen tarjoaa veneiden ja muiden kulkuneuvojen talvisäilytys- ja kuljetuspalvelut ammattitaidolla ja luotettavasti monen vuoden kokemuksella. Säilytystilamme sijaitsevat loistavalla paikalla lähellä Mikkeliä, vain puolentoista kilometrin päässä Anttolan satamasta. 

Veneen talvisäilytys ja kuljetus onnistuu kanssamme mutkattomasti ja siististi!

Monipuoliset venepalvelut ammattitaidolla

Veneen talvisäilytys Mikkelissä onnistuu meillä Venesäilytys Keijo Liukkosella mutkattomasti ja turvallisesti. Tarjoamme sinulle liudan muitakin palveluita helpottaaksemme veneidesi ja muiden kulkuvälineidesi ylläpitoa sekä säilytystä myös haastavalla talvikaudella. Tarpeen mukaan hoidamme veneen noston, laskun ja kuljetuksen säilytystiloihimme puolestasi helposti ja vaivattomasti.

Siistit ja tilavat säilytystilamme sijaitsevat erinomaisella paikalla aivan Mikkelin vieressä, vain puolentoista kilometrin päässä Anttolan satamasta. Tiloissamme on kaikkiaan neljä suurta hallia, joissa on jopa 5,5 metrin korkuiset ovet. Tiloihimme mahtuu siis korkeita asuntoautoja ja kookkaita veneitäkin säilöön. Suojaisa ja turvallinen säilytyspaikkamme tarjoaa erinomaisen ratkaisun monenlaisten kulkuneuvojesi talvisäilytykseen – veneistä matkailuautoihin ja moottoripyöriin!

Kulkuneuvojen talvisäilytys turvallisesti ja siististi

Venesäilytys Keijo Liukkonen on luotettava veneen talvisäilytykseen ja veneiden nostoon sekä huoltoon erikoistunut yritys. Asiakaskuntamme koostuu ennen kaikkea mökkiläisistä, jotka käyttävät palveluitamme mökkikauden päätyttyä ja veneen jäädessä talviteloille – ja meillähän veneen talvisäilytys Mikkelissä onnistuu vaivattomasti. Olemme pitkän linjan luotettava kumppani, jonka kanssa asiat hoituvat nopeasti ja tehokkaasti. Aina ystävällinen palvelu onkin johtanut useisiin tyytyväisiin vakioasiakkaisiin, jotka palaavat käyttämään palveluitamme vuodesta toiseen. Tarvitsitpa säilytyspaikkaa sitten isolle tai pienelle veneelle, matkailuautolle, asuntovaunulle tai kenties moottoripyörälle, soita meille ja kysy lisää tarjoamistamme palveluista. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin!